HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek LES bv

Bedrijfsbezoek LES bv (16-03-2015)

Dit item is verlopen op 16-03-2016.
LES bv

Wethouder Esther Heutink - Wenderich bracht op 11 maart een bezoek bij LES bv – Het Zorgburo, gevestigd aan de Oude Telgterweg. 

LES bv is sinds 2001 actief in de zorgbemiddeling en gespecialiseerd in de verstandelijk gehandicaptenzorg, thuiszorg, verpleging, verzorging en de kinder- en jeugdzorg. Naast detacheren, uitzenden en trainen van personeel, ondersteunt LES bv particulieren omtrent PGB en ouderbegeleiding.

Eigenaren Lesley Vogelenzang en Diane Diebels wonen beiden in Ermelo en hebben daarnaast een groot netwerk buiten Ermelo. Zij bedienen de markt in een groot deel van Midden-Nederland. Er is gesproken over ontwikkelingen in de zorg, de samenleving en de markt waarin zij opereren. LES bv werkt met een diversiteit aan mensen, zowel specialisten als mensen die breed inzetbaar zijn in de zorg. Ook werkt LES bv met mensen die begeleidt moeten worden in een stap naar werk. Zo bieden zij een opleidingsplaats aan iemand met een visuele beperking. Het bezoek is afgesloten met een rondleiding door het bedrijf.

Meer informatie

Op www.lesbv.com vindt u meer informatie over het bedrijf. Bent u ondernemer in Ermelo en wilt u de burgemeester of één van de wethouders uitnodigen voor een bedrijfsbezoek? Dan kunt u daarvoor contact opnemen via bedrijven@ermelo.nl.