HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek instituut Jacob Cats

Bedrijfsbezoek instituut Jacob Cats (24-02-2015)

Dit item is verlopen op 24-02-2016.
Jacob Cats

Wethouder Esther Heutink - Wenderich bracht  op 19 februari een bezoek aan het Instituut Jacob Cats, gevestigd aan de Jacob Catslaan. 

Jacob Cats is een privaat gezondheidsinstituut en bewegingscentrum dat haar klanten diverse therapieën aanbiedt. Het is een private zorginstelling. Eind 2014 heeft Instituut Jacob Cats de status behaald van Pluspraktijk. Recentelijk zijn zij gestart met nieuwe diensten voor bedrijven op het gebied van verzuim en vitaliteitsonderzoek. 

Met directeur Jeroen Schuur en financieel manager Annet Kisjes - Assies is gesproken over de ambities van het bedrijf en er zijn nog voldoende toekomstwensen over, zeker gezien de ontwikkelingen in de markt en de zorgsector. Onder het motto ‘bewegen is een zegen’ streeft het bedrijf ernaar om trendsetter te zijn in haar branche met nieuwe technologische mogelijkheden en onderzoek. Ook is gesproken over de wensen voor bedrijfsontwikkeling op de huidige locatie en binding met de gemeente Ermelo. Zo is het instituut bijvoorbeeld actief betrokken bij een aantal sportverenigingen in Ermelo en staan zij er ook voor open om te werken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dat vitaliteit en bewegen voorop staat, werd ook duidelijk tijdens de rondleiding als afsluiting van het bedrijfsbezoek. Meer informatie is te vinden via www.instituutjacobcats.nl.

Bedrijfsbezoek aanvragen
Bent u ondernemer in Ermelo en wilt u de burgemeester of één van de wethouders uitnodigen voor een bedrijfsbezoek, dan kunt u daarvoor contact opnemen via bedrijven@ermelo.nl