HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek Havo

Bedrijfsbezoek Havo (09-10-2015)

Dit item is verlopen op 09-10-2016.
Bedrijfsbezoek Havo

Wethouder Esther Heutink - Wenderich bracht op 24 september een bedrijfsbezoek aan Havo aan de Lokhorstweg op Veldzicht.

Het bedrijf is een begrip als het gaat om het leveren van creatieve verbruiksmaterialen zoals verf, boetseerklei, lijm, etc. aan scholen, kinderdagverblijven, maar ook aan de hobbysector. De producten die zowel onder de merknaam Creall als onder private label-merken geproduceerd worden, worden verkocht aan meer dan 45 landen wereldwijd.

Eigenaresse Annemieke Zwiers verzorgde een interessante rondleiding door het bedrijf. Duidelijk werd dat de ontwikkelingen niet stil staan en dat er op een creatieve en innovatieve manier wordt gewerkt aan nieuwe producten, zoals speelzand, maar ook een lijn met decoratieve hobbyverf om het interieur een frisse en eigentijdse uitstraling te geven. Het bedrijf is maatschappelijk zeer betrokken. Zowel op het gebied van duurzaamheid, maar zeker ook als sociale ondernemer, waarbij diverse mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek hebben gevonden binnen het bedrijf. Kijk voor de nieuwe productielijn met decoratieve hobbyverf op www.decoandlifestyle.com