HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek Ducky Dons

Bedrijfsbezoek Ducky Dons (28-04-2015)

Dit item is verlopen op 28-04-2016.
Ducky Dons

Wethouder Esther Heutink - Wenderich bracht op 23 april een bezoek aan Ducky Dons. 

Ducky Dons is in de jaren vijftig gestart met het importeren en verwerken van dons en veren. Het hele productieproces van dekbedden en hoofdkussens gebeurt in Nederland, van het wassen van de veren en het dons, tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Zowel de locatie aan de Tolweg als aan de Zeeweg is bezocht. 

Ondernemers Roel en Nick van Nieuwenhuizen hebben verteld over de groei van het bedrijf door het bewerken van nieuwe markten en de bestaande samenwerking met lokale leveranciers. In de afgelopen jaren is de locatie aan de Tolweg uitgebreid en nu wordt ook gewerkt aan uitbreiding van de locatie aan de Zeeweg. Ducky Dons is een familiebedrijf met zestig medewerkers die veelal uit deze regio komen. Ducky Dons heeft daarbij ervaring met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die rol spelen bij onderdelen van hun productieproces. Mede dankzij de deelname van Ducky Dons in de ondernemerswerkgroep kan in mei 2015 glasvezel op Veldzicht en Kerkdennen aangelegd worden. Meer informatie is te vinden op www.duckydons.nl.

Bent u ondernemer in Ermelo en wilt u de burgemeester of één van de wethouders uitnodigen voor een bedrijfsbezoek, dan kunt u contact opnemen via bedrijven@ermelo.nl.