HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek camping en bungalowpark In de Rimboe

Bedrijfsbezoek camping en bungalowpark In de Rimboe (19-10-2016)

Dit item is verlopen op 19-10-2017.

Camping en bungalowpark In de Rimboe heeft op 13 oktober wethouder Esther Heutink - Wenderich en projectleider Vitale Vakantieparken Jolande Blok ontvangen voor een bezoek aan hun bedrijf.  

Wim en Saskia van der Meulen hebben acht jaar geleden In de Rimboe overgenomen. Voor Saskia was het park en de Ermelose omgeving geen onbekend terrein. “Ik kwam er als kind al. Vanuit Amsterdam kampeerde ik met mijn ouders in de jaren zestig al op deze camping. Mijn vader organiseerde als lid van de recreatiecommissie activiteiten. Ik had dus al een band met de camping en met Ermelo en vind het geweldig dat we nu zelf eigenaar van het bedrijf zijn.”

Stap voor stap hebben ze de kwaliteit van het park verbeterd. Met hun commerciële achtergrond hebben ze gekeken naar wat de klant belangrijk vind. En dat is vooral ook beleving. Als eerste hebben ze het restaurant opgeknapt. Dat is nu het kloppend hart voor de gasten van het park maar trekt ook breder de aandacht. Vorig jaar is de nieuwe natuurspeelplaats gerealiseerd. En In de Rimboe organiseert veel, nu bijvoorbeeld speciale herfstarrangementen. Wethouder Heutink hierover: “Wim en Saskia kijken goed hoe ze het jaar rond aantrekkelijk kunnen zijn voor de toeristen. Dat doen ze goed!”

De gemeente Ermelo investeert samen met recreatieondernemers in de versterking van verblijfs- en dagrecreatie, promotie en toeristische voorzieningen. In het project Vitale Vakantieparken werken zij samen aan nieuwe kansen voor campings en bungalowparken.

Kijk voor meer informatie op www.inderimboe.nl en www.ermelo.nl/vitalevakantieparken.