HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek BPG Pieper

Bedrijfsbezoek BPG Pieper (23-02-2018)

Dit item is verlopen op 04-02-2019.

Op woensdag 14 februari bracht wethouder Esther Heutink - Wenderich een bezoek aan BPG Pieper in Ermelo, aan de Oude Telgterweg 290. Een groothandel met een uitgebreid assortiment bouwmaterialen voor huis en tuin. Je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld metaalwerken, sanitair, tegels en stenen.

Eigenaren Wijnand Pieper en Wouter Pieper vertellen hoe hun vader in 1976 is begonnen met een bedrijf in staalconstructies voor agrariƫrs in de omgeving. Door de jaren heen is het bedrijf geworden tot wat het nu is: een groothandel met een compleet aanbod van bouwmaterialen. Zowel aannemers, kleine ondernemers als particuliere klussers kunnen bij BPG Pieper terecht. Niet alleen voor producten, maar ook voor advies. Naast het ruime magazijn is er ook een showroom voor huis en tuin, waar je alle producten kunt bekijken. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan bij BPG Pieper voorop.

De broers spraken ook over hoe zij de toekomst voor zich zien. De aanleg van glasvezel in het buitengebied biedt mogelijkheden voor een online ontwikkeling. Ook is gesproken over trends en ontwikkelingen in bouwmaterialen, sociaal ondernemerschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waar de gemeente Ermelo het streven heeft om in 2030 energieneutraal te zijn, heeft BPG Pieper dit in 2016 al weten te realiseren. Zij deden dit door gebruik van aardwarmte en zonnepalen. Een mooi voorbeeld voor andere gebouwen in de gemeente Ermelo.