HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek Banketfabriek Het Sluisje

Bedrijfsbezoek Banketfabriek Het Sluisje (20-11-2017)

Dit item is verlopen op 20-11-2018.

Op donderdag 9 november bracht wethouder Heutink - Wenderich een bezoek aan Banketfabriek Het Sluisje, aan de Herderlaan 12. Het bedrijf dat helaas in 2016 failliet ging, kon dankzij een overname van het bedrijf Ceress Foods uit Harlingen toch een deel van de activiteiten voortzetten.

De wethouder sprak tijdens haar bezoek met voormalig eigenaar van Het Sluisje, inmiddels Managing Director bij Ceress Foods, Christiaan van Zomeren. Er werd gesproken over de geschiedenis van het bedrijf en over de ontwikkelingen op Kerkdennen. Maar ook over verduurzaming en de inzet van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Na het gesprek werd wethouder Heutink rondgeleid langs de productielijn. Mooi om te zien hoe van puur de ingrediƫnten aan het begin van de band er aan het einde speculaas-broodbeleg van de band af rolde!

Vindt u het ook leuk de wethouder een keer te ontvangen voor een bedrijfsbezoek? Stuur dan een mailtje naar de bedrijfscontactpersoon van de gemeente Ermelo, Annelies Boot-Maris, via a.boot@ermelo.nl.