HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek Autobedrijf Schouten Ermelo

Bedrijfsbezoek Autobedrijf Schouten Ermelo (24-01-2018)

Dit item is verlopen op 24-01-2019.

Op maandag 22 januari bracht wethouder Heutink - Wenderich een bezoek aan autobedrijf Schouten in Ermelo, aan de Lokhorstweg 3. Een autobedrijf met een groot en gevarieerd aanbod aan occasions, waarbij premiummerken als Audi, BMW, Mercedes en Volvo de boventoon voeren.

Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen bij de balie van ‘Broodje Schouten’, waar je naast een kop koffie of thee ook frisdrank, verse broodjes en snacks kunt meenemen of bestellen. Eigenaar Arjan Schouten neemt ons mee en verteld over het bedrijf en de ontstaansgeschiedenis. Van een autowas- en poetsbedrijf is Autobedrijf Schouten inmiddels uitgegroeid tot een autobedrijf met een showroom, werkplaats, carwash en webshop. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel, waar onder andere de vele goede reviews van getuigen.

Er is gesproken over de invloed van het internet en online reviews. Ook werd er gesproken over diefstal en criminaliteit bij autobedrijven en op bedrijventerreinen, en de bestrijding hiervan. Daarnaast verteld de heer Schouten over zijn andere bedrijf, Schoutvest BV, die voor de ontwikkeling van het Hof van Gelre zeven royale bouwkavels uitgeeft. Na het gesprek werd wethouder Heutink rondgeleid door de showroom en de werkplaats. Mooi om te zien hoe kwaliteit en service binnen het hele bedrijf centraal staat!