Vraag de mantelzorgwaardering aan voor uw mantelzorger

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. Zij zorgen lange tijd en veel voor een familielid, vriend of andere naaste met lichamelijke of psychische problemen. De gemeente Ermelo geeft mantelzorgers een steuntje in de rug met de mantelzorgwaardering.

Zet u uw mantelzorger graag in het zonnetje?

Geeft uw mantelzorger de zorg langer dan drie maanden achter elkaar, en minimaal 8 uur in de week? Dan kunt u voor uw mantelzorger de mantelzorgwaardering aanvragen. Dat geldt ook voor ouders die een chronisch ziek of gehandicapt kind begeleiden of verzorgen.

Een cadeaubon en leuke uitjes voor jonge mantelzorgers

Ook jonge mantelzorgers kunnen de mantelzorgwaardering krijgen. Kent u mantelzorgers in de leeftijd van 6 - 18 jaar, die opgroeien in een gezin waar iemand gezondheidsproblemen heeft? Aan deze jongeren geven we een cadeaubon. Ook krijgen ze regelmatig uitnodigingen voor ontmoetingen en uitjes met andere jonge mantelzorgers.

Vraag de mantelzorgwaardering aan

  • U kunt de mantelzorgwaardering aanvragen tot 1 november via www.mantelzorgwaardering-ermelo.nl.
  • Lukt het niet via de computer? Haal dan een formulier bij Pinel (Raadhuisplein 8) of bij De Baanveger (IJsbaanweg 45).
  • Wilt u een waardering voor een jonge mantelzorger aanvragen? Stuur dan een email met de gegevens van de mantelzorger naar lisanne.van.den.hee@welzijnermelo.nl.