Stembureauleden en tellers gezocht!

Op 15, 16 en 17  maart 2021 vinden de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Door corona, zijn de stembureaus langer open. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die zitting willen nemen op het stembureau. Lijkt het u leuk om een steentje bij te dragen aan onze democratie? Lees dan verder.

Extra bureauleden gezocht

Om kiezers in het stemlokaal te wijzen op de maatregelen, breiden wij het aantal leden per stembureau uit naar minimaal vier personen. Daarnaast hebben we veel reserveleden en tellers nodig.

Wat gaat u doen?

Samen met uw collega stembureauleden zorgt u ervoor dat de inwoners kunnen stemmen. U controleert de stempassen en reikt het stembiljet uit. Verder let u erop dat alles volgens de regels verloopt. Nadat de stembureaus zijn gesloten, moeten alle stemmen geteld worden. Ook daarvoor kunnen wij uw hulp goed gebruiken.  

Doet u mee?

Bent u 18 jaar of ouder, klantvriendelijk, nauwkeurig en in staat om langere tijd in het stembureau te zitten? En bereid een verplichte digitale uitleg te volgen inclusief examen? Geef u dan op. Als stembureaulid ontvangt u een vergoeding.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Marica Kruishaar via (0341) 56 73 04 of verkiezingen@ermelo.nl.

Aanmelden
Terug naar het overzicht met alle nieuwsartikelen