Start sloopwerkzaamheden De Dialoog

Op 3 mei gaf wethouder Hans de Haan het startsein voor de sloopwerkzaamheden van De Dialoog. Na een lange tijd van plannen maken gaan de werkzaamheden nu dan echt beginnen. We starten met het strippen van De Dialoog en maken het klaar voor de nieuwbouw en renovatie. We renoveren en verduurzamen De Dialoog in verschillende fasen.

Fase 1 Sloopfase: 19 april t/m 1 juni

Tijdens de sloop plaatsen we een afscheiding tussen De Dialoog en de theaterzaal. De theaterzaal blijft in gebruik. Er komt een tijdelijke entree voor de theaterzaal aan de achterkant. Vorige week plaatsten we al de entree van het gemeentehuis een stuk naar rechts . Het gemeentehuis blijft toegankelijk en in gebruik.

Fase 2 Renovatie theaterzaal: 1 juni t/m 1 september

De sloop van De Dialoog is in de eerste week van juni klaar. In diezelfde week starten we met de renovatie van de theaterzaal. Tijdens deze fase is de theaterzaal gesloten.

Fase 3 Verbouwing Dialoog: 1 september t/m oplevering

Na de zomervakantie starten we met de verbouwing van De Dialoog. We hopen in het eerste kwartaal van 2022 de deuren te openen voor de huurders en de gebruikers. De Dialoog wordt een toegankelijk en multifunctioneel gebouw verbonden met het Raadhuisplein. De plek voor activiteiten op het gebied van cultuur en welzijn.  Hier ontmoeten we elkaar, kunnen we leren, ontspannen en beleven.

Lees hier meer over de verbouwing.

Terug naar het overzicht met alle nieuwsartikelen