Meer te besteden door De VoorzieningenWijzer

Veel gezinnen in Nederland hebben moeite om financieel rond te komen. Heeft u ook problemen met rondkomen? Vaak kunt u gebruik maken van veel regelingen en toeslagen. Maar waar heeft u dan recht op en hoe vraagt u dat aan? Dat geldt niet alleen voor toeslagen en regelingen. Ook bij het afsluiten van een zorgverzekeringspakket of keuze voor een energieleverancier zijn er vaak kansen om geld te besparen. Bij de Voorzieningenwijzer helpen ze u direct bij het aanvragen of overstappen.

Wist u dat huishoudens na een adviesgesprek gemiddeld € 500 per jaar besparen? Maar misschien nog wel belangrijker: dat er weer rust en overzicht is omdat de financiën op orde zijn.

Wat geldt voor u?

Als u in Ermelo woont kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van De VoorzieningenWijzer. U kunt zelf kijken waar u recht op heeft of waar u geld kunt besparen. Dat kan via www.datgeldtvoormij.nl/ermelo.

Wethouder Sarath Hamstra: “Kunt u wel wat hulp gebruiken? De vrijwilligers van het Steunpunt Financiën helpen u graag bij het aanvragen van de regelingen en bekijken samen met u waar u voor in aanmerking komt”. Wat geldt voor u? Vraag ook een gratis adviesgesprek via www.datgeldtvoormij.nl/ermelo. Dit gesprek is gratis en vertrouwelijk.