Kom naar de inloopbijeenkomst Windpark Horst en Telgt

Op dinsdag 17 mei is er voor omwonenden en andere belanghebbenden een inloopbijeenkomst over de plannen van windpark Horst en Telgt. Bezoekt u liever een digitale bijeenkomst? Dat kan op woensdag 18 mei. De inhoud van beide bijeenkomsten is gelijk. Provincie Gelderland organiseert de bijeenkomsten samen met de gemeenten Ermelo en Putten. Ook de initiatiefnemers van het windpark zijn aanwezig.

Meld u aan voor de bijeenkomst

Inloopbijeenkomst

  • Datum: dinsdag 17 mei
  • Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur
  • Locatie: Theaterzaal De Dialoog (ingang aan de Chevallierlaan)

Digitale bijeenkomst

  • Datum: woensdag 18 mei
  • Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur
Ik meld me aan

Vertel ons uw vragen, wensen en ideeën

Op de bijeenkomst stellen we ons graag aan u voor. Ook de wethouders van beide gemeenten en de gedeputeerde van de provincie Gelderland zijn aanwezig.
Wij vinden het belangrijk u goed uit te leggen welke stappen we nu nemen. Van aanvraag tot vergunning. En hoe en wanneer u kunt meedenken, meepraten,
inspreken en reageren. Stel ons al uw vragen en vertel vooral ook úw wensen en ideeën.

Wilt u meer weten?

Prowind, de werkgroep Duurzame Energie van de buurtvereniging Horst en Telgt en energiecoöperatie Veluwe Energie hebben het initiatief genomen voor een windpark van 7 windturbines. Het windpark is gepland in het gebied tussen de A28 en de kernen Horst en Telgt. Kijk hier voor meer informatie over het windpark.