Kies uw zorgverzekering met De VoorzieningenWijzer

Heeft u een laag inkomen, en staat u voor het kiezen van een zorgverzekering? Er is veel keuze en u wilt zeker weten dat uw kosten voor zorg goed verzekerd zijn. Maar u wilt ook niet teveel betalen. Heeft u de zorgverzekering die het beste bij u past? Een gesprek met een adviseur van het Financieel Café kan daar duidelijkheid over geven.

Gratis adviesgesprek

Veel mensen laten geld liggen of betalen te veel. Het is fijn als u daar advies over krijgt. De adviseurs (vrijwilligers) van het Financieel Café zijn hiervoor opgeleid. Het gesprek met een adviseur is gratis, en u gaat geen verplichtingen aan. Samen zoekt u uit welke zorgverzekering het beste bij u en uw situatie past. Ook kijkt de adviseur naar andere financiële onderwerpen. Heeft u misschien recht op een toeslag of extra geld voor sport voor uw kinderen? Heeft u wel het beste energiecontract voor uw situatie? Als u wilt, kunt u samen met de adviseur gelijk iets aanvragen of een ander contract afsluiten. Deze aanpak noemen wij de VoorzieningenWijzer. 

Wat geldt voor u?

Heeft u een laag inkomen? Vaak is er veel mogelijk en kunt u extra geld overhouden. Op www.datgeldtvoormij.nl leest u er meer over. U kunt daar via de Module Zorg ook zelf online kijken welke zorgverzekering het beste bij u past.

Maak een afspraak met het Financieel Café

Heeft u liever meteen een persoonlijk gesprek over De VoorzieningenWijzer? Dat kan ook! Maak dan een afspraak met een adviseur van het Financieel Café. Het Financieel Café in Ermelo is bereikbaar op:

  • maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur
  • donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

U kunt bellen via (06) 82 01 97 03 of mailen naar financieelcafe@vw.welzijnermelo.nl.

Terug naar het overzicht met alle nieuwsartikelen