Ermelo 50 jaar zelfstandig!

In 2022 bestaat Ermelo 50 jaar als zelfstandige gemeente. Dit gouden jubileum vieren we samen met inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties. Tijdens het hele jubileumjaar besteden we aandacht aan ons 50-jarig bestaan. Hiervoor kunnen inwoners zelf ideeën en activiteiten voorstellen en organiseren.

We maken een mooi programma

De voorbereidingen voor de 50e verjaardag van Ermelo zijn al gestart. We maken een mooi basisprogramma waarin alle partijen en ideeën bij elkaar komen. Ook komt er een subsidieregeling om ideeën en activiteiten, waar nodig, financieel te steunen. Hier vindt u alle informatie over de viering van het jubileum.

Een logo voor ‘Ermelo 50 jaar zelfstandig!’

Voor dit jubileumjaar hebben we vier logo’s ontworpen. Graag horen we van u welk logo het meeste aanspreekt. Het meest gekozen logo wordt straks het beeldmerk van ‘Ermelo 50 jaar zelfstandig’! We gebruiken het in al onze communicatie en bij alle activiteiten. En natuurlijk is het logo straks voor iedereen beschikbaar. Wanneer u iets organiseert, maakt of bedenkt rondom het 50-jarig jubileum, mag u het logo vrij gebruiken.

Stem en win een slagroomtaart

Deel uw mening met ons en stem op het logo dat u het mooiste vindt! U kunt er een heerlijke, supergrote slagroomtaart mee winnen. 

Kies uw logo

Heeft u een goed idee voor de viering?

Misschien heeft u al bedacht hoe we ‘50 jaar Ermelo zelfstandig!’ kunnen vieren? Wij horen het graag! Stuur uw idee, plan en (contact)gegevens naar idee@ermelo.nl.

Ermelo 50 jaar in beeld

Ter ere van het jubileum verzamelen we ook foto’s van mooie momenten in de afgelopen 50 jaar. Heeft u bijzondere foto’s van Ermelo of Ermeloërs? Stuur deze dan in. Ze krijgen een mooi plekje op onze website, zodat iedereen ze kan bekijken. 

Stuur uw foto in

Coronamaatregelen

We hopen dat alle beperkingen door corona in 2022 voorbij zijn. Maar de kans is groot dat er volgend jaar ook nog maatregelen gelden. We bekijken zorgvuldig wat wel en niet kan. Alle activiteiten zijn natuurlijk onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Terug naar het overzicht met alle nieuwsartikelen