Kunstige bouwpanelen voor De Dialoog

Op donderdag 7 oktober  kreeg  de bouwafscheiding van de Dialoog op het Raadhuisplein een ander tintje. Kunstenaars van ‘Atelier en galerie Leonardo da Vinci’ en het bedrijf  ‘Graffiti for you’ lieten er hun creativiteit op los. Samen toverden zij de saaie panelen om naar een kunstzinnig en vrolijk geheel.

Een voorbode van de nieuwe Dialoog

“Dit is toch gewoon hartstikke leuk”, zegt wethouder Hans de Haan, die zelf ook nog even de spuitbus ter hand nam. “Om met deze kunstenaars de saaie bouwpanelen waar we nog even tegenaan moeten kijken, zo op te luisteren. Ik zie het al als de eerste activiteit van de nieuwe Dialoog. Samenwerken, van elkaar leren, elkaar ontmoeten, educatief bezig zijn, plezier maken, elkaar ondersteunen. Dat is waar het om gaat in de nieuwe Dialoog. Ik zie de nieuwe Dialoog als het culturele hart van Ermelo. Toegankelijk voor alle inwoners en bezoekers van Ermelo. Vandaag was een voorbode van wat er allemaal nog komen gaat.”

Compact en multifunctioneel

De Dialoog wordt verbouwd tot een compact en multifunctioneel gebouw. Hier gebeuren straks veel activiteiten op het gebied van cultuur en welzijn. De zalen van de nieuwe Dialoog zijn straks te huren via Interactie Sport en Cultuur bedrijf. De Stichting Welzijn, Bibliotheek Noordwest Veluwe en het theater krijgen een vaste plek. De theaterzaal is al klaar, en via een tijdelijke ingang aan de Chevalierlaan te bereiken.

Terug naar het overzicht met alle nieuwsartikelen