Simone Levie zet zaal in vuur en vlam

Het was te verwachten dat er een grote opkomst zou zijn bij een netwerkavond met Simone Levie. En inderdaad: op maandagavond 27 mei was er een recordaantal startende ondernemers in Het Huis van Ermelo. Als team van het Starterscollectief Veluwe en gemeente Ermelo zijn we daar heel trots op!

Maak jezelf en je bedrijf zichtbaar

Een van de uitdagingen voor een ondernemer is jezelf met je bedrijf goed zichtbaar te maken. Het is de missie van online businesscoach Simone Levie om ondernemers daar bij te helpen. Met visie en een pioniersgeest vertelde Simone ons inspirerende verhalen. De zaal hing aan haar lippen. Vol enthousiasme deelde zij praktische tips. Én daagde ze de starters uit om hun angst voor zichtbaarheid te overwinnen.

“Ga aan de slag met wat je blokkeert om zichtbaar te zijn. En kom stap voor stap uit je comfortzone. Gewoon gaan doen. Hoe meer je jezelf laat zien, hoe zelfverzekerder je wordt en hoe meer je onderneming gaat lopen.”, luidde het advies van Simone.

De bijeenkomst was een belevenis

Een presentatie van Simone Levie is een enerverende belevenis. Wat mooi dat zoveel startende ondernemers dat op deze bijzondere netwerkavond gratis konden ervaren. Hartelijk dank aan Simone voor haar belangeloze inzet voor de starters die zijn aangesloten bij het Starterscollectief Veluwe.