HOME  |  Inwoners  |  (Weg)werkzaamheden  |  Werkzaamheden aan het riool

Werkzaamheden aan het riool (28-05-2019)

Van eind mei tot en met eind juli worden onderhoudswerkzaamheden aan het riool gedaan, op meerdere plekken in Ermelo. Het riool krijgt een nieuwe binnenkant zodat het weer jarenlang mee kan. We verwachten weinig overlast voor omwonenden en verkeer. Een uitzondering hierop zijn de werkzaamheden aan de Oude Telgterweg. Dit zal wel hinder geven voor autoverkeer.

Wat merk je van de werkzaamheden?

Dankzij een speciale techniek hoeft de aannemer het riool niet open te breken voor de werkzaamheden. Omdat het werk vooral binnen in het riool gebeurt, verwachten we weinig overlast. De weg wordt voor korte tijd afgezet en het verkeer omgeleid. Tijdens het werk zullen er werkvoertuigen op de rijbaan staan. Ook kunnen er bepaalde geuren vrijkomen. Dit is niet schadelijk voor de gezondheid.

Voor de rioleringswerkzaamheden aan de Oude Telgterweg wordt de weg tussen Kerkdennen en Heidelaan/Steynlaan afgesloten van 16 t/m 19 juli. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang. Het verkeer wordt omgeleid via Kerkdennen, Herderlaan en Steynlaan. Onderaan dit bericht vind je een afbeelding van de afsluiting en omleidingsroute.

Wil je meer weten?

Wanneer je vragen over de rioolwerkzaamheden hebt, kun je contact opnemen met de heer M. Ketting (uitvoerder Insituform) via (06) 11 13 55 42 en mketting@aegion.com of met de heer L.G. Nugteren (projectleider gemeente Ermelo) via (0341) 56 71 43 en g.nugteren@ermelo.nl.