HOME  |  Inwoners  |  Beweegloket

Beweegloket

Welkom bij het beweegloket. Hier kun je terecht met al je vragen over je gezondheid en bewegen. Onze buurtsportcoach gaat graag met je in gesprek. In het gesprek gaan jullie samen, op basis van jouw vragen en wensen, kijken naar welke beweegvorm het beste bij jou past. Je krijgt informatie over verschillende sportaanbieders en je kan samen met de buurtsportcoach een eerste afspraak maken voor een training. Ook kun je worden doorverwezen naar de fysiotherapeut.

Buurtsportcoach Iris, even voorstellen

Mijn naam is Iris Buursink. Ik ben 27 jaar en woon in Zwolle. In 2012 heb ik het CIOS in Arnhem afgerond waarna ik in juli 2017 ben afgestudeerd voor de Bachelor Sport en Bewegingseducatie (Sportkunde) aan de HAN in Nijmegen.

Sinds 1 januari 2018 werk ik bij de Gelderse Sport Federatie voor de gemeente Ermelo. Ik ben buurtsportcoach/sport- en bewegingsagoog en maak deel uit van het team van ‘Heel Ermelo Beweegt’. Binnen deze functie richt ik mij vooral op de ‘zorgkant’. Ik kan je helpen bij het zoeken naar gepaste sport- en beweegactiviteiten die aansluiten op jouw wensen en mogelijkheden. Samen gaan we kijken naar vormen van sporten en beweging die jou kunnen helpen.

Contact

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Mail mij dan via i.buursink@interactie-ermelo.nl.