HOME  |  Inwoners  |  Actueel nieuws Heel Ermelo Beweegt  |  Sportbedrijf Ermelo krijgt de naam 'InterActie!'

Sportbedrijf Ermelo krijgt de naam 'InterActie!'

Het nieuwe sportbedrijf, dat op 1 januari 2019 start, gaat InterActie! heten. InterActie! wordt één loket voor verhuur van sportaccommodaties, ondersteuning van verenigingen, stimulering van sport en alle andere sportvragen. Het loket is er voor iedereen: inwoners, sportverenigingen, scholen, ondernemers en maatschappelijke organisaties.

Overgangsjaar

Naast de gemeentelijke sportaccommodaties zijn er drie stichtingen die sportaccommodaties beheren en exploiteren. Dit zijn Stichting Dindoa, Stichting SSE en Stichting Triade. Per stichting werkt een speciaal team aan de invlechting met InterActie!. Het eerste jaar is een overgangsjaar waarin de tijd wordt genomen voor de invlechting. Ook wordt dan een zorgvuldige taakverdeling gemaakt.

Heel Ermelo Beweegt

De buurtsportcoaches van Heel Ermelo Beweegt zijn straks ook werkzaam bij InterActie!. Zij stimuleren een gezonde leefstijl, bewegen en sporten in de gemeente.

Meer informatie over InterActie! staat op www.ermelo.nl/sportbedrijf.