HOME  |  Inwoners  |  Actueel nieuws Heel Ermelo Beweegt  |  Nationale Sportweken, doe je mee?

Nationale Sportweken, doe je mee? (11-09-2018)

Dit item is verlopen op 10-03-2019.

Van 15 t/m 29 september zijn de Nationale Sportweken. In deze twee weken kun je meedoen aan veel sportieve activiteiten bij verschillende sportaanbieders in Ermelo. Ooit op een kickbike door de prachtige natuur van Ermelo gestept? Of altijd al je fitheid willen testen? Dat kan nu, dus pak je kans.

Aftrap door wethouder Sport

Wethouder Sport, Laurens Klappe, trapt de sportweken af op maandag 17 september. Hij doet dit tijdens de lichamelijke opvoedingsles (LO-les) van bassischool de Klokbeker in de sportzalen van Calluna. De leerlingen en de buurtsportcoaches van Heel Ermelo Beweegt dagen de wethouder uit een les met hen mee te sporten.

In het nieuwe schooljaar geven de buurtsportcoaches aan een aantal scholen LO-lessen. Sporten en bewegen is belangrijk, juist voor jonge kinderen. Daar moet voldoende aandacht voor zijn in het basisonderwijs.

Meer weten?

Meer informatie over de activiteiten vind je in de Nationale Sportweek-krant die huis-aan-huis is verspreid. Ook op www.heelermelobeweegt.nl kun je zien aan welke activiteiten je mee kunt doen.