HOME  |  Inwoners  |  Actueel nieuws Heel Ermelo Beweegt  |  Fit en vitaal met beweegprogramma 55+

Fit en vitaal met beweegprogramma 55+ (22-01-2019)

Dit item is verlopen op 05-03-2019.

Meer bewegen in het nieuwe jaar? Dat kan! Op 31 januari start Heel Ermelo Beweegt met een gevarieerd beweegprogramma voor 55-plussers. Samen met leeftijdsgenoten je conditie verbeteren, op een gezellige manier. Plezier tijdens het sporten en bewegen staat voorop!

Twaalf weken bewegen

Het beweegprogramma duurt 12 weken. Je maakt kennis met verschillende sporten en beweegactiviteiten, zoals oriëntatielopen, zwemmen en kickbike. Zo onderzoeken we samen welke sport het beste bij je past. Daarnaast is er ook aandacht voor gezonde voeding, met diëtiste Henka Spriensma.

Bewegen doet veel goeds

Bewegen is niet alleen goed voor je lichamelijke en mentale fitheid. Het draagt ook bij aan contact met anderen, meedoen in de samenleving en het behouden van zelfstandigheid. Ook verlaagt het de kans op (chronische) ziektes.

Meedoen?

Woon je in Ermelo en ben je 55 jaar of ouder? Geef je dan op voor het beweegprogramma via heelermelobeweegt@ermelo.nl. De kosten zijn € 50,00.  Wil je meer informatie over het beweegprogramma? Kijk dan op www.heelermelobeweegt.nl of neem contact op met buurtsportcoach Saskia Lieman via s.lieman@ermelo.nl of (06) 36 40 41 05.