HOME  |  Inwoners  |  Actueel nieuws Heel Ermelo Beweegt

Actueel nieuws Heel Ermelo Beweegt

 • Ken je het Beweegloket al?

  In mei 2018 opende het Beweegloket haar deuren voor de inwoners van Ermelo. Het Beweegloket helpt je op weg naar een gezondere leefstijl. Verschillende mensen, jong en oud, zijn met hulp van het loket gaan sporten of bewegen. Zij houden dit met plezier vol. Het loket biedt persoonlijke begeleiding en deskundig advies. En dat blijkt een sleutel tot succes. 

 • JOGG Campagne Gezond Tussend’ooren van start

  Op vrijdag 4 januari trapte wethouder Hans de Haan de JOGG-campagne Gezond Tussend’ooren af. Dit gebeurde tijdens het Buurtsportfestijn ‘Anders dan Anders’. De campagne stimuleert ouders van peuters (2-4 jaar) te kiezen voor gezonde tussendoortjes voor hun kinderen. 

 • Buurtsportfestijn 'Anders dan Anders'

  In de kerstvakantie organiseert Heel Ermelo Beweegt een buurtsportfestijn, op vrijdag 4 januari. Het thema is deze keer ‘Anders dan Anders’. Dit betekent veel speelplezier met nieuwe spellen. Ook zijn er uitdagende sportlessen te volgen van schermen en turnen. Wat ook anders is, is de locatie. Deze keer houden we het festijn in Sportcentrum Triade.

 • Onderzoek sportbehoefte Ermelo

  De gemeente vindt sporten en bewegen belangrijk. Het is belangrijk voor een goede fysieke en mentale gezondheid  en bevordert sociale contacten. Ook kan sporten het zelfvertrouwen van kwetsbare doelgroepen vergroten. Om zoveel mogelijk inwoners met plezier te laten sporten, willen we het aanbod en de voorzieningen zo goed mogelijk afstemmen op de behoeften. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

 • Nationale Sportweken, doe je mee?

  Van 15 t/m 29 september zijn de Nationale Sportweken. In deze twee weken kun je meedoen aan veel sportieve activiteiten bij verschillende sportaanbieders in Ermelo. Ooit op een kickbike door de prachtige natuur van Ermelo gestept? Of altijd al je fitheid willen testen? Dat kan nu, dus pak je kans.

 • Kom ook naar het Pleinfestijn

  In het kader van de Nationale Sportweken organiseert het team van Heel Ermelo Beweegt een pleinfestijn. Alle kinderen zijn van harte welkom op het sportieve feest.

Archief