HOME  |  Inwoners  |  Actueel nieuws Heel Ermelo Beweegt

Actueel nieuws Heel Ermelo Beweegt

 • Jongeren in debat over gezondheid

  (14-03-2019)

  Dinsdag 12 maart gingen Ermelose jongeren met elkaar in debat over hun gezondheid en die van hun omgeving onder leiding van presentatrice/actrice Ingrid Jansen. Het debat werd georganiseerd door Heel Ermelo Beweegt in de week voor de Gezonde Jeugd. Ook de wethouder JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) Hans de Haan en de wethouder Sport Laurens Klappe namen deel aan het debat.

 • Mark Broere directeur InterActie

  (08-03-2019)

  Het Ermelose Sportbedrijf InterActie dat op 1 januari 2019 van start ging, heeft een directeur aangetrokken. Mark Broere, oud professioneel volleyballer, trad op 1 maart in dienst. Interim-directeur Paul Louwerse droeg in sportcomplex Calluna de symbolische sleutel van InterActie aan hem over..

 • Coopertestbaan feestelijk geopend

  (21-02-2019)

  Op woensdag 20 februari opende wethouder Sport Laurens Klappe de nieuwe coopertestbaan op de Groevenbeekse Heide. Samen met Bas Jan Stoute, voorzitter van stichting Halve Marathon Ermelo (HME) en een aantal leerlingen van Christelijk College Groevenbeek liepen zij als eersten hun ‘trainingsrondjes’ op de gloednieuwe baan. Initiatiefnemer stichting HME en de wethouder hopen dat vele inwoners hen volgen en de baan gaan gebruiken. De aanwezige sportievelingen kregen van JOGG Ermelo (Jongeren op Gezond Gewicht) een gezonde snack na afloop.

 • Winnaars Sportverkiezing gehuldigd op Sportgala

  (12-02-2019)

  Vrijdagavond 8 februari zijn de winnaars van de Sportverkiezing 2018 gehuldigd. Dit gebeurde in een tot de nok gevulde theaterzaal van de Dialoog. Het was een mooie avond voor iedereen in Ermelo die sport en bewegen een warm hart toe draagt. Laurens Klappe, wethouder Sport, reikte als eerste een prijs uit. De prijs ging naar het maatschappelijk sport- en beweeginitiatief Fietsclub HTT.

Archief