Theaterzaal

Theaterzaal

De perfecte zaal voor vele doeleinden. Van symposia en plenaire bijeenkomsten tot spetterende optredens! De theaterzaal is eenvoudig naar al uw wensen aan te passen waardoor er heel veel mogelijk is.

Alle voorzieningen die u gewend bent te vinden in een professionele theaterzaal zijn aanwezig in De Dialoog. De uitgeschoven tribune met prachtige dieprode gestoffeerde stoelen biedt plaats aan maar liefst 220 personen. Deze zaal is perfect voor kleine voorstellingen, presentaties en lezingen. Door de tribune in te schuiven kunt u meer ruimte creëren en zo ook deze zaal gebruiken voor bijvoorbeeld een kleinschalige beurs, rommelmarkt of modeshow (zonder de tribune heeft u 300 m2 tot uw beschikking). De lichten en het geluid worden bediend door een technicus van De Dialoog en kunnen naar uw wensen en ideeën worden aangepast. Iedere sfeer is snel en gemakkelijk neer te zetten. Inspiratie nodig? Onze technische crew denkt graag met u mee!

Capaciteit

  • 100 personen met tafels
  • 220 personen met uitgeschoven tribune
  • 240 personen met uitgeschoven tribune inclusief een rij extra stoelen ervoor
  • 300 personen zonder stoelen
  • Afmeting podium: 11m x 7,5m
  • Inschuifbare tribune

Kleedkamer

De Dialoog beschikt over een zeer ruime kleedkamer voorzien van een toilet en douche. Er zijn drie grimetafels en er is één wastafel aanwezig. Wilt u gebruik maken van de kleedkamer? Als u bij de reservering van de theaterzaal aangeeft de kleedkamer nodig te hebben dan zorgen wij ervoor dat deze voor u beschikbaar is. 

veren

Logo Dialoog