Zaalverhuur

Bent u bezig met de organisatie van een evenement of denkt u erover na om een evenement te organiseren? Dan bent u voor een veelzijdige en unieke locatie bij De Dialoog aan het juiste adres! Van seminars tot bedrijfspresentaties, van vergaderingen tot workshops… De mogelijkheden zijn met negen zalen,  2 foyer's en onze prachtige theaterzaal onbeperkt.  

Niet alleen ligt De Dialoog centraal in Nederland en dichtbij het centraal station van Ermelo, er is ook voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Ermelo zelf is een prachtig dorp gelegen aan de rand van de Veluwe, vlakbij het Veluwemeer. Met de vele bossen en mooie heidevelden waant u zich in een rustige, groene en ontspannende, maar vooral inspirerende omgeving!

De Dialoog, het culturele hart van Ermelo, biedt professionele mogelijkheden en goede technische ondersteuning. Ook voor de lunch, hapjes/drankjes en warme en koude buffetten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken bij de verzorging en aankleding van uw buffet altijd gebruik van lokale ondernemers met een passie voor hun vak. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een zeer succesvol evenement!

Wilt u meer weten? Klik dan op de onderstaande zalen voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op via (0341) 56 73 85 of dialoog@ermelo.nl

 • Theaterzaal

  Theaterzaal

  De perfecte zaal voor vele doeleinden. Van symposia en plenaire bijeenkomsten tot spetterende optredens! De theaterzaal is eenvoudig naar al uw wensen aan te passen waardoor er heel veel mogelijk is.

 • Foyer

  Als u De Dialoog bezoekt komt u binnen in de foyer waar u aan de bar kunt genieten van koffie, fris of een alcoholisch drankje.

 • Gemeentefoyer

  Wilt u de Gemeentefoyer naast de receptieruimte van De Dialoog huren? Dat kan via ons. De Gemeentefoyer kan voor verschillende doeleinden worden ingezet zoals bijvoorbeeld een pianoconcert op de zondagmiddag.

 • Leuvenum

  Deze kleine zaal in De Dialoog is geschikt voor kleinere groepen en vergaderingen. Onze Leuvenumzaal, voorzien van mooie lichte en rustige kleuren, biedt met tafels en stoelen de ruimte aan zestien personen.

 • Zaal 2

  Ook Zaal 2 is ideaal voor kleinere groepen, vergaderingen of 1-op-1 gesprekken. Zaal 2 is langwerpig van vorm en heeft minder lichtinval dan Zaal 1 en is daarmee zeer geschikt voor bijvoorbeeld presentaties met de beamer.

 • Zaal 3

  Kleine vergaderingen, gesprekken in kleine groepen of 1-op-1 gesprekken. Deze zaal met een rustige sfeer en uitstraling is geschikt voor maximaal 12 personen.

 • Zaal 4

  Een zaal met een rustige maar zakelijke uitstraling. Zaal 4 is één van onze luxere zalen. Met de grote raampartij, waardoor er veel licht in de ruimte is en het gebruik van rustige kleuren zoals crème is deze zaal ideaal om te werken, te vergaderen of te lunchen.

 • Zaal 5

  Warme kleuren, een grote raampartij en passende raamdecoratie. Zaal 5 is een grotere versie van onze luxe Zaal 4. U kunt in deze zaal verschillende opzetten creëren om zo met een groep van maximaal 16 personen te vergaderen of te brainstormen.

 • Zaal 7

  Een speelse ruimte en bovendien heel anders dan onze andere zalen. Zaal 7 is perfect voor muzieklessen, kleine bijeenkomsten of 1-op-1 gesprekken

 • Zaal 8

  Van kinderopvang tot vergaderingen met grotere groepen. Deze ruimte met prachtig donker houtwerk en een schuin dak biedt de gelegenheid om te werken met diverse opstellingen.

 • Zaal 9

  Op de theaterzaal na is dit de grootste zaal die wij tot onze beschikking hebben. Zaal 9 is ruim van opzet met grote raampartijen, een lichte vloer en diverse schilderijen aan de muur.

veren

Logo Dialoog