De Dialoog heet u welkom!

Als landelijke maatregel tegen de verspreiding van het Corona-virus, heeft de overheid bepaald dat evenementen met meer dan 100 mensen dienen te worden afgelast. Wij geven hier gehoor aan en hebben alle theatervoorstellingen, filmvoorstellingen en evenementen geannuleerd.
Ook het zalencentrum is gesloten tot en met 6 april. 

Meer informatie vindt u op www.ermelo.nl/coronavirus


De Dialoog bruist! Iedere week passeren honderden bezoekers onze toegangspoorten om een theatervoorstelling te bezoeken, muziekles te volgen of om een congres, expositie of evenement bij te wonen. De Dialoog wordt niet voor  niets het culturele, bruisende hart van Ermelo en omgeving genoemd! De mogelijkheden zijn met dertien zalen, waaronder onze prachtige theaterzaal, eindeloos. 

De Dialoog verbindt. Met een diversiteit aan diensten en activiteiten en vanuit onze betrokkenheid en verbondenheid met de samenleving brengen wij mensen en organisaties bij elkaar. Ontwikkeling, ontplooiing, ontspanning en het welbevinden staan centraal bij het creëren van deze maatschappelijke ontmoeting. Het team van De Dialoog zet in op professionaliteit, samenwerking en klantgerichtheid om deze doelen te realiseren. 

De Dialoog is vernieuwend. Wij geloven in vernieuwend ondernemerschap en streven ernaar een succesvolle balans te vinden tussen niet-commerciële en commerciële activiteiten.

Benieuwd naar onze activiteiten? Klik hier voor de agenda.

Zelf een evenement organiseren? Klik hier voor een overzicht van onze zalen.

Een vraag stellen? Onze contactgegevens vindt u hier.

veren

Logo Dialoog