HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Terugkoppeling wijk-werkbezoeken

Terugkoppeling wijk-werkbezoeken

  • Wijkwerkbezoek Noord

    Het college van burgemeester en wethouders bezoekt elke maand een Ermelose wijk om met inwoners over de buurt te praten. Op dinsdagavond 18 februari kwam het college naar De Heerlickheijd van Ermelo voor een bezoek aan de inwoners van wijk Noord. Er waren ongeveer 15 inwoners aanwezig.

  • Wijkwerkbezoek Speuld, Staverden en Leuvenum

    Het college van burgemeester en wethouders bezoekt elke maand een Ermelose wijk om met inwoners over de buurt te praten. Op dinsdagavond 19 november waren de buurten Speuld, Leuvenum en Staverden aan de beurt. Het college kwam voor het bezoek naar school De Speulderbrink. Ook team wijkservice, het leefbaarheidsteam en het bestuur van de wijkvereniging waren erbij. Zij spraken daar met zo’n 25 inwoners van de wijk.

  • Geslaagd wijk-werkbezoek West

    Het college van burgemeester en wethouders bezoekt elke maand een Ermelose wijk om met inwoners over de buurt te praten. Op dinsdagavond 17 september was wijk West, als eerste, aan de beurt. Het hele college was aanwezig, net als Team Wijkservice, het Leefbaarheidsteam en het bestuur van de wijkvereniging. Zij spraken in de Westerkerk met zo’n 35 wijkbewoners.