Download de gemeente app

gemeenteapp

Alle informatie van de gemeente Ermelo nu ook in een app

De gemeente Ermelo heeft er een nieuw communicatiemiddel bij: de gemeente app. Met de app bent u snel en mobiel op de hoogte van het laatste nieuws. Via uw smartphone of tablet kunt u nieuwsberichten, informatie over werk aan de weg, tweets, vacatures en de columns van de gemeenteraadsleden  bekijken.

Alarmering

In specifieke gevallen kan de gemeente haar inwoners via de app snel waarschuwen. Bij een ramp of een ernstige calamiteit stuurt de gemeente een bericht naar gebruikers van de app, een zogenaamd pushbericht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een brand, stroomstoring of wateroverlast.

Ontwikkelingen

In de toekomst krijgt de app nog meer handige functies. Denk hierbij aan een meldpunt openbare ruimte. Hiermee kunt u meldingen van problemen in de openbare ruimte doen. Met deze functie kunt u kunt middels een tekst, een locatie of een foto de gemeente op de hoogte stellen van deze problemen zodat de gemeente deze op kan gaan lossen. Wanneer uw melding is opgelost wordt u hierdoor middel van een push bericht  bovendien van op de hoogte gesteld.


Downloaden

Wilt u graag op de hoogte blijven van het nieuws binnen uw gemeente? U kunt de app onder de naam gemeente Ermelo gratis downloaden in de App Store of Google Play (voorheen Android Market).

Terug naar bovenLees voor